Binnenkort: nieuwe World of Cooking locatie in centrum Hoorn

Mocht u onlangs in de binnenstad van Hoorn zijn geweest, zal u vast iets zijn opgevallen. De ramen van twee voormalige winkels op de Gedempte Turfhaven zijn namelijk volledig bedekt in het zwart met daarop de tekst ‘COMING SOON!’. Met volle trots kondigen wij dan ook onze nieuwe locatie in centrum Hoorn aan. Oftewel, ons grootste project tot nu toe! 

World of Cooking locatie in binnenstad Hoorn

De nieuwe locatie van World of Cooking in Hoorn is vanaf begin 2023 te bezoeken aan De Gedempte Turfhaven 40-42, Hoorn. Zoals u misschien al heeft gezien, hebben wij niet één, maar liefst twee winkels voor deze locatie. Beide winkelruimtes worden met elkaar verbonden door de tussenmuren eruit te halen. Achter de grote zwarte glazen deuren vindt ons de meest ambitieuze plan ooit plaats. Met deze nieuwe World of Cooking locatie in centrum Hoorn willen wij de ultieme keuken-experience voor onze bezoekers realiseren. Wij willen op dit moment nog niet teveel gaan verklappen, maar geloof ons wanneer wij zeggen dat u absoluut straks een bezoek wilt brengen aan onze nieuwe locatie.

Helaas zult u voor nu nog even moeten wachten tot de officiële opening. Wilt u graag eerder onze nieuwe locatie komen bewonderen? Schrijf u dan in voor onze VIP-avond! 

Bezig met een nieuwe keuken?

Plan uw afspraak hier

Wij helpen u alvast graag vanuit onze huidige studio

Jan Penweg 6
1689 ZT Zwaag
Klik Hier

Schrijf je in voor onze VIP-Avond

U moet nog even geduld hebben voordat de nieuwe locatie officieel geopend is. Echter is het mogelijk om alvast in te schrijven voor onze VIP-avond. Tijdens deze avond nodigen wij u graag uit om als één van de eerste kennis te maken met de nieuwe World of Cooking-locatie. Bovendien hebben wij nog een aantal leuke verrassingen op de VIP-avond, waar we nog niet teveel over uit willen wijken. 

Inschrijven voor de World of Cooking VIP-avond kan door het onderstaande formulier in te vullen:

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.