Blog artikelen

Inspiratie, tips en trends

Keukenontwerpen

Keuken Ontwerpen

Houdt u ervan om tijd door te brengen in de keuken, om feestmaaltijden te bereiden voor uw vrienden en familie? Zo ja, dan is het belangrijk dat uw keuken zo is ontworpen dat u zich er prettig in voelt. Met World of Cooking, kunt u de perfecte keuken voor uw behoeften. Wij bieden gratis consultaties om te helpen bepalen wat voor soort keuken het beste past bij uw behoeften. Plus, onze 3D-tekeningen maken het gemakkelijk om te zien hoe uw keuken eruit zal zien voordat de bouw zelfs begint!

Lees verder »
Keukens Hoorn

Keuken inspiratie op doen binnen Hoorn

Woont u in de omgeving van Hoorn en bent u op zoek naar een upgrade van uw keuken? Dan hebben wij goed nieuws, want u hoeft niet verder te kijken dan World of Cooking. In ons experience center gelegen in Zwaag staan tal van topmerken

Lees verder »
Quooker in Hoorn

Ontdek de kranen van Quooker in Hoorn

Op zoek naar een locatie om de kranen van Quooker uit te proberen in Hoorn? Kom dan langs bij ons experience centrum gelegen. Deze kranen zijn de ideale keukenhulp gedurende de gehele dag. Met één druk op de knop krijgt u kokend water, gefilterd water

Lees verder »
Nolte keuken afspraak

Waarom zou ik Nolte Keukens kiezen voor mijn volgende keuken

De voordelen van het werken met Nolte Keukens

Wanneer u met Nolte Keukens werkt, kunt u er zeker van zijn dat u een keuken van hoge kwaliteit krijgt, die perfect aan uw wensen voldoet. De keukenontwerpers zullen met u samenwerken om een keuken te creëren die perfect is voor uw locatie, levensstijl en kookstijl. Ze zullen ook rekening houden met eventuele speciale behoeften die u kan hebben. Bovendien biedt Nolte Keukens een breed scala aan mooie en functionele keukenontwerpen die zeker bij uw smaak zullen passen.

Daarom gaat u voor een Nolte Keuken

Als het gaat om het kiezen van een keuken, zijn er veel dingen te overwegen. U moet rekening houden met de grootte van uw keuken, de lay-out, uw kookstijl en eventuele speciale behoeften die u kan hebben. Bovendien moet u een keuken kiezen die zowel mooi als functioneel is. Nolte Keukens kan u bij dit alles helpen. De ontwerpers werken met u samen om een keuken te creëren die perfect past bij uw levensstijl en smaak. Ook houden zij rekening met eventuele speciale wensen die u heeft. Nolte Keukens biedt een breed scala aan mooie en functionele keukens die zeker aan uw wensen zullen voldoen.

Lees verder »
Bora kookplaat

De voordelen van een Bora kookplaat

Een BORA kookplaat is de perfecte aanvulling voor elke keuken. Met hun centrale afzuigsysteem kunt u koken zonder geuren of rook, en het brede scala aan maten en kleuren betekent dat u de perfecte pasvorm voor uw keuken kunt vinden. BORA biedt ook een unieke kookervaring die zelfs de meest veeleisende chef-kok zal bevallen.

Lees verder »
Nolte keuken afspraak

Inspiratie opdoen voor uw droomkeuken? Dat kan in onze keukenwinkel in Hoorn

Gefeliciteerd! U gaat binnenkort een nieuwe keuken uitkiezen. De experts van World of Cooking helpen u daarmee graag op weg. Om alvast een begin te maken hebben wij een artikel geschreven waarin u alles leest over verschillende stijlen keukens waaruit u kunt kiezen, waar u op moet letten bij het samenstellen van een droomkeuken en hoe wij u kunnen helpen in onze keukenwinkel in Hoorn.

Lees verder »