Bora kookplaat met afzuiging

Als u op zoek bent naar een krachtige en efficiënte kookoplossing, dan is de Bora kookplaat met centrale afzuiging perfect voor u! Deze kookplaat is voorzien van een geïntegreerd afzuigsysteem dat dampen en gassen uit de kookzone verwijdert, waardoor u een veilige en gezonde kookervaring beleeft. Bovendien zorgt het krachtige inductieverwarmingssysteem telkens weer voor snel en gelijkmatig koken.

Bora Inductie Met afzuiging

Schone lucht

Bora haalt alle nare geuren, vetdeeltjes en kookluchtjes uit het kookgerei. De geuren en dampen kunnen zich niet eens verspreiden in de lucht en worden direct afgezogen in het hart van de kookplaat. De vetdeeltjes worden opgevangen in het RVS vetfilter.

Vrij zicht

Met Bora heb je geen kookdampen meer in je gezicht. Ook hoef je ook niet meer gebogen te staan. Daarnaast is het veiliger aangezien je je hoofd niet meer tegen de afzuigkap kan stoten. 

Gemakkelijke reiniging

Alle gebruikselementen zijn afwasbaar. Deze kunnen na gebruik direct de vaatwasser in. Zo haal je de roestvast stalen vetfilter met één hand uit de kookplaat en plaats je deze met gemak in de vaatwasser.

Bora afzuiging

Bora recirculatie
Bora luchtafvoer

Recirculatiesysteem

Het BORA recirculatiesysteem is een geweldige manier om uw keuken fris en schoon te houden. Doordat de kookdampen van het fornuis door een filter heen worden gestuurd (die alle geuren in de lucht elimineert), kunnen uw gasten zonder afleiding genieten van wat er op hun bord ligt!

luchtafvoersysteem

Met het BORA luchtafvoersysteem kunt u van uw gekookte gerechten genieten zonder u zorgen te maken over nare geuren. De kookdampen worden direct naar buiten geleid, waar ze vervolgens door een Ecotube-kanaal en een 3-box wandrooster gevoerd worden.

De verschillende Bora types

Bora Basic

Bora Basic

Bora X Pure bovenaanzicht

Bora X pure

Bora classic 2.0

Bora Professional 3.0

bora professional 3.0

Welke bora past bij mij?

Gaat het om een rechte keuken of een kookeiland? Is het voor een renovatie van een bestaande keuken of een compleet nieuwe? Heeft u een eenkamerflat of een woning voor meerdere generaties? Iedere woonruimte heeft verschillende kenmerken, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: de keuken. Keukens zijn net zo uniek als de mensen die erin koken. Kortom, wat dacht u van grenzeloos design en ontwerp mogelijkheden met de Bora kookplaat?


De Bora kookplaat is verkrijgbaar in twee versies: de Classic en de Pure. Het ontwerp van de Classic is tijdloos en elegant, terwijl de Pure een meer moderne en minimalistische benadering is. Beide versies worden geleverd met een geïntegreerde afzuigkap, zodat u kunt kiezen voor de versie die het beste bij uw keuken past.