Harder Keukenbladen: Verschillende materialen voor een nieuw keukenblad!

Werkbladen

Harder Keukenbladen: Verschillende materialen voor een nieuw keukenblad!

Een keukenblad is een zeer belangrijk onderdeel van elke keuken. Het is het oppervlak waarop je je eten bereidt, en het moet stevig en duurzaam zijn. Harder maakt al keukenbladen sinds 1981, en zij zijn hierin gespecialiseerd. Zij bieden een grote verscheidenheid aan materialen, zodat u het perfecte werkblad voor uw keuken kunt vinden. Of u nu op zoek bent naar een granieten, marmeren, composieten of keramisch aanrechtblad, Harder heeft het voor je!

Composiet

Composiet is een gefabriceerde steenachtige substantie die wordt gebruikt als aanrechtblad in keukens. Het is samengesteld uit kwartszand met een bindmiddel en extra ingrediënten zoals kleur of spiegeldeeltjes toegevoegd. Composiet is door zijn sterkte zeer stevig om te plaatsen, zelfs als groot eiland.

Eigenschappen:

Kwartscomposiet is krasbestendig, waterbestendig, kleurecht, vorstbestendig en heeft een uitstekende mechanische sterkte. Het is zeer geschikt voor gebruik in de keuken als werkblad.

Composiet werkblad
Keramiek werkblad

Keramiek

Een keramisch aanrechtblad bestaat uit verschillende lagen keramisch materiaal die verhit en samengeperst zijn. Hierdoor is een keramisch aanrechtblad extreem hard en hittebestendig. De bladen zijn zo hard dat ze gevoelig zijn voor puntbelasting. Rustige kleuren, lichtgewicht, hittebestendig en krasvast. Ook te combineren met een spoelbak in dezelfde kleur materiaal.

In de showroom hebben wij de kleurstalen voor u op een rij.

 

Marmer

Er zijn veel verschillende soorten marmer van over de hele wereld. Marmer wordt diep in de bergen gedolven en heeft een zachtere consistentie dan graniet of composietmaterialen. Azijn en ontkalkers kunnen vlekken maken op marmer, waardoor het gevoelig wordt voor zuren.

Wanneer u deze prachtige marmersoorten gebruikt, moet u rekening houden met de kenmerken van marmer.

Gepolijste materialen kunnen worden gezoet. In de plaat kan tijdens het verzoeten een open structuur zichtbaar worden. Een hars kan worden gebruikt om de structuur van marmer op te vullen, waardoor een spookachtige afdruk achterblijft. Bij een ader kunnen marmers aan elkaar worden gelijmd.

Hardsteen

De steen kan van Belgisch of Iers hardsteen zijn. De hardstenen bovenkant, met zijn aparte karakter, past bij de sfeer in een authentiek bouwwerk. Hardsteen is gemaakt van organisch materiaal. Dit houdt in dat het prachtige fossielen en witte kalkstrepen bevat, die typisch zijn voor hardsteen. De meest voorkomende toplaag voor hardsteen is een matte afwerking, in de was gezet.

 

Marmer Werkblad
Graniet werkblad

Graniet

De uitdrukking “natuursteen” verwijst naar alle vormen van natuurlijk gesteente. Graniet, marmer en hardsteen zijn de drie meest verkochte soorten. Graniet is een hard, onbuigzaam stollingsgesteente dat prachtige vlammen vormt en daarom ideaal is voor gebruik als aanrechtblad. Natuurstenen aanrechtbladen zijn uniek in hun verscheidenheid aan kleur en textuur.

Eigenschappen

Graniet wordt gewonnen uit steengroeven over de hele wereld. De kleuren worden door polijsten naar boven gehaald. Het is vrijwel onverwoestbaar, met een chemische weerstand die het bestand maakt tegen gewone huishoudelijke schoonmaakmiddelen. Door zijn hardheid is het krasbestendig. Door zijn hardheid heeft het een uitzonderlijke hittebestendigheid. Er zijn meer dan 40 graniettinten en elk met een uniek patroon.

https://www.worldofcooking.eu/keukenafspraakAls u op zoek bent naar een nieuw aanrechtblad, dan zijn de werkbladen van Harder de perfecte plaats om te beginnen! Harder biedt een ruime keuze aan materialen, zodat u het perfecte aanrechtblad voor uw keuken kan vinden. Bij World of Cooking kunnen we u helpen om het perfecte werkblad voor u te selecteren.


Maak hier uw afspraak

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.