World of Cooking  het experience center  waar service, kwaliteit en gezelligheid centraal staan!

Keukens

Keukens

world of cooking

Welkom bij onze keukenwinkel in Hoorn

Welkom bij World of Cooking, dé keukenwinkel in Hoorn. Hier vindt u alles op het gebied van designkeukens van merken zoals Nolte Küchen en modern tafelen. Wij hebben een breed assortiment aan verschillende soorten keukenapparatuur en luxueuze accessoires voor op tafel. Zo kunt u de keuken van uw dromen geheel zelf samenstellen, en gasten een warm welkom heten aan een prachtig gedekte tafel. Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door een van onze experts. Met hun ruime kennis en ervaring vertellen zij u graag verder.


Zien wij u binnenkort in onze showroom in Hoorn?

Keukens in Hoorn

Bij World of Cooking, zijn we trots op het feit dat we in staat zijn om onze klanten te voorzien van de best mogelijke keukens. Wij begrijpen dat het kopen van een keuken is een grote investering, en we willen ervoor zorgen dat u de best mogelijke waarde voor uw geld krijgt.

 

 Daarom bieden wij een breed scala aan kwaliteitskeukens, inbouwapparatuur en keukenwerkbladen, die allemaal worden ondersteund door onze kwaliteitsgarantie. Wij bieden ook een  3D ontwerp service, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw nieuwe keuken precies wordt wat u zoekt. Dus als u op zoek bent naar de best mogelijke prijs voor een nieuwe keuken, aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op.

Boek uw adviesgesprek

Bent u op zoek naar een nieuwe droomkeuken en wilt u graag meer informatie of inspiratie? Boek dan een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze adviseurs. 

Dit kan bij ons in de showroom of bij u thuis. Wij gaan verder dan alleen het advies over keukens en keukenapparatuur. Nieuwsgierig en enthousiast geworden? Klik hieronder om direct een afspraak te maken.

Google review
 
Waar wij bij veel andere keukenzaken ‘nee’ of ‘dit kan niet’ kregen te horen denken ze bij World of Cooking echt met je mee. I.p.v. ‘kan niet’ wordt er in oplossingen en mogelijkheden gedacht, buiten de gebaande paden om en toch binnen het gestelde budget. Hierdoor hebben wij nu de voor ons perfecte keuken!

De eigenaren hebben echt hart voor hun zaak en klanten. Zij gaan door totdat je als klant voor de volle honderd procent tevreden bent. Een extra dikke pluim voor Dion die service en klantvriendelijkheid ademt!
Google review
Ook wij hebben onze keuken gekocht bij World of Cooking. We zijn geholpen door een enthousiaste Dion. Hij neemt de tijd om te laten zien wat er mogelijk is. Ze zijn goed (ook telefonisch) bereikbaar wat wij als klant ook belangrijk vinden . Nadat de keuken geplaatst was, waren er wat probleempjes die ook netjes opgelost zijn.Wij wensen de jongens van World of Cooking een mooie toekomst en veel tevreden klanten.