Inspiratie opdoen voor uw droomkeuken? Dat kan in onze keukenwinkel in Hoorn

Nolte keuken afspraak

Inspiratie opdoen voor uw droomkeuken? Dat kan in onze keukenwinkel in Hoorn

Gefeliciteerd! U gaat binnenkort een nieuwe keuken uitkiezen. Daarom wilt u eerst inspiratie opdoen. De experts van World of Cooking helpen u daarmee graag op weg. Om alvast een begin te maken hebben wij een artikel geschreven waarin u alles leest over verschillende stijlen keukens waaruit u kunt kiezen, waar u op moet letten bij het samenstellen van een droomkeuken en hoe wij u kunnen helpen in onze keukenwinkel in Hoorn. 

Dingen waar u op kunt letten als u uw droomkeuken gaat samenstellen

Het soort keuken dat u uitkiest is geheel afhankelijk van uw persoonlijke smaak. Wél zijn er een paar zaken waar u rekening mee moet houden. Denk aan de (nieuwe) vorm van uw keuken, is dit een hoekkeuken, U-keuken of bijvoorbeeld een open keuken? En, weet u al wat voor materiaal u wilt gaan gebruiken in uw keuken? Allemaal zaken waarop gelet moet worden als u komt kijken in onze keukenwinkel.

Keukenstijlen

Ook de stijl van uw keuken speelt een belangrijke rol bij de aanschaf. In onze keukenshowroom hebben wij daarom verschillende stijlen beschikbaar waaruit u kunt kiezen. Hieronder een paar keukenstijlen waaraan u kunt denken:

  • Moderne keukens
  • Design keukens
  • Nostalgische keukens
  • Klassieke keukens
  • Industriële keukens

 

Wilt u liever zelf uw keuken laten ontwerpen? Ook dat is mogelijk bij World of Cooking. Op basis van uw wensen en persoonlijke voorkeur qua stijl stellen wij een professioneel 3D-ontwerp voor u  samen.

Onze werkwijze: een keukenspecialist met persoonlijke aandacht

Als ervaren keukenspecialist begrijpen wij als geen ander dat het uitkiezen van een keuken met persoonlijke aandacht gedaan moet worden. Samen met een van onze keukenexperts doorloopt u alle stappen die nodig zijn om uw droomkeuken samen te stellen. Van materiaal en afwerking, tot verschillende soorten keukenapparatuur, u vindt het allemaal in onze keukenshowroom. Wilt u liever eerst zelf rondkijken en door onze keukenshowroom in Hoorn rondlopen? Dat kan natuurlijk ook. 

Over World of Cooking en keuken inspiratie

World of Cooking is een ervaren keukenspecialist, gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige keukens en designproducten voor aan tafel. Heeft u vragen over onze showroomkeukens of een van de andere producten in ons assortiment? Maak dan direct een afspraak met één van onze keukenadviseurs. Zij geven u graag persoonlijk advies. U kunt onze keukenwinkel en showroom vinden in Zwaag, Noord-Holland.


Maak een vrijblijvende keukenafspraak

Google review
Fam Breg 

Ook wij hebben onze keuken bij World of Cooking gekocht!
We zijn ontzettend goed geholpen door Dion. Er wordt alle tijd genomen, om de juiste keuze te maken. We zijn verschillende keren bij jullie langs geweest. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken!! Bedankt voor je goede adviezen!!

Groetjes Rody en Silvia

Geen reactie's

Geef een reactie