Keuken inspiratie op doen binnen Hoorn

Keukens Hoorn

Keuken inspiratie op doen binnen Hoorn

Woont u in de omgeving van Hoorn en bent u op zoek naar een upgrade van uw keuken? Dan hebben wij goed nieuws, want u hoeft niet verder te kijken dan World of Cooking. In ons experience center gelegen in Zwaag staan tal van topmerken keukens van fabrikanten als Nolte Kuchen en YARD opgesteld, zodat u de kwaliteit uit eerste hand kunt aanschouwen.

Bij World of Cooking zijn wij gespecialiseerd in keukenontwerp en -installatie in o.a. de regio Hoorn. Ons team van ervaren professionals helpen u graag bij het vinden van de perfecte keuken voor uw woning. Dit kan bij ons in de showroom of aan huis.

Keuken inspiratie in Hoorn

Woon je in omgeving Hoorn? Dan hoeft u voor de perfecte keuken niet stad en land af te reizen. In onze keukenshowroom in Zwaag vindt u talloze keukens van de beste merken, allemaal op één plek. Dit maakt het gemakkelijk om verschillende soorten keukens te vergelijken en de perfecte keuken voor uw huis te vinden.

Natuurlijk staat ons team altijd klaar om u deskundig advies te geven en al uw vragen te beantwoorden. Samen met u lopen wij door de laatste keukentrends en -innovaties heen. Zo bent u er zeker van dat uw nieuwe keuken er niet alleen prachtig uitziet, maar ook aan al uw eisen en wensen voldoet.

Ontwerp van uw droomkeuken

Als u de perfecte keuken heeft gevonden, is het tijd om na te gaan denken over het ontwerp. Bij World of Cooking werken we altijd volgens de laatste trends op het gebied van keukenontwerp. Of u nu op zoek bent naar een eigentijdse keuken of naar een meer klassiek ontwerp. Ons team helpt u graag bij het samenstellen van de perfecte keuken voor uw huis.

En natuurlijk zorgen wij voor de volledige installatie van uw nieuwe keuken. Zo kunt u zo snel mogelijk genieten van uw droomkeuken.

Uw eigen keukenontwerp in 3D

Wilt u uw keuken in 3D tot leven zien komen? U kunt bij ons een ontwerpadvies krijgen zonder een afspraak te maken. Op basis van uw wensen maken onze experts een professioneel 3D-ontwerp dat uw visie op een droomkeuken tot werkelijkheid brengt. In het tweede gesprek bespreken we zowel het ontwerp als de offerte op basis hiervan. Een 3D-ontwerp van uw keuken is de perfect manier om erachter te komen of uw droomkeuken daadwerkelijk voldoet aan uw verwachtingen.

De keukenwinkel van Hoorn

World of Cooking is daarmee dé keukenwinkel van Hoorn om keukeninspiratie op te doen. Wilt u onze keukens in het echt zien? Dan kunt u dagelijks terecht op onze locatie (Jan Penweg 6, Zwaag). Deze ligt enkele kilometers verwijderd vanaf Hoorn.U kunt ook een afspraak maken met een van onze keukenontwerpers, die u graag bij u thuis bezoekt.

Neem contact met ons op als u vragen heeft of een afspraak wilt maken. Ons team staat altijd voor u klaar!

World of Cooking
Jan Penweg 6
1689 ZT Zwaag

0229 508 780

info@worldofcooking.eu

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.