Keukens Hoorn

Keukens Hoorn

Bent u opzoek naar een nieuwe keuken in en rondom Hoorn?

Dan bent u bij World of Cooking aan het juiste adres. Wij leveren veelal diverse premium keukens in de omgeving Hoorn.

 

Bezoek vandaag nog ons vestiging en bekijk ons ruime aanbod aan keukens. Liever een afspraak inplannen? Maak via deze link direct een afspraak of neem contact met ons op via 0229859363 of mail info@worldofcooking.eu voor meer informatie.

Bij World of Cooking is alles mogelijk als het gaat om het realiseren van uw nieuwe droomkeuken. 

Previous
Next

World of cooking in hoorn

Altijd dichtbij

Een bezoek aan onze showroom in Hoorn is zo gemaakt. Wij zijn iedere dinsdag t/m zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 om vrijblijvend langs te komen.

Ontdek de nieuwste trends

Laat u inspireren door een bezoek aan onze World of Cooking-showroom. Hier tonen wij u graag de nieuwste trends binnen de wereld van keukens.

Persoonlijke service

Wij helpen onze klanten graag met het verwezenlijken van hun droomkeuken. Plan geheel vrijblijvend een afspraak in met één van onze keuken-experts.

keukenstijlen

Werkbladen

In de wereld van keukens zijn er veel verschillende keukenstijlen mogelijk. Denk aan landelijke keukens, moderne of klassieke keukens.


Bij ons treft u precies de keukenstijl(en) waarnaar u op zoek bent. Wij hebben veel ervaring in het maken en plaatsen van diverse soorten keukens.

Heef u een specifieke keukenstijl wens die u niet terugziet in ons assortiment? Aarzel niet om uw wensen met ons te delen. Wij denken graag met u mee!

Landelijke keuken
Een landelijke keuken kenmerkt zich vaak door de gezellige sfeer. Dit wordt bereikt door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout. Maar ook door het gebruik van typische landelijke kleuren zoals wit en blauw.
Moderne keuken
Een moderne keuken is te herkennen aan het strakke en minimalistische ontwerp. Het gebruik van rechte lijnen is typisch voor een moderne keuken. Moderne keukens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar zwart en wit komen het meest voor.
Klassieke keuken
Een klassieke keuken is de belichaming van luxe en verfijning. Het gebruik van materialen als hout en steen geven een klassieke keuken een luxueuze uitstraling. Klassieke keukens zijn vaak uitgerust met hoogwaardige apparatuur. De kleuren die in klassieke keukens worden gebruikt zijn vaak neutraal zoals wit bruin, zwart en beige.
Previous
Next

Uw droomkeuken op maat

U bent uniek en dat moet uw keuken ook zijn. Daarom bieden wij de mogelijkheid om samen met u een compleet nieuwe keuken te ontwerpen.

Op deze manier krijgt u een keuken die geheel naar uw eigen smaak en stijl is. Door middel van een 3D-ontwerp is uw droomkeuken dichterbij dan ooit tevoren.

Keuken ontwerpen lijntekening en 3d ontwerp

Bezoek onze showroom

Om een goede indruk te krijgen van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van keukenstijlen en -ontwerpen, is het aan te raden om onze showroom te bezoeken. Hier vindt u een uitgebreid aanbod van verschillende keukens van topmerken. Daarnaast staat ons team altijd voor u klaar om u deskundig advies te geven over het ontwerp van uw nieuwe keuken.

Bij World of Cooking bent u verzekerd van A-kwaliteit keukenproducten met merken zoals Nolte Küchen, Style de Vie, Leonardo, Neff en nog velen andere topmerken.

Persoonlijke service

Bij World of Cooking in Hoorn bent u altijd verzekerd van de beste persoonlijke service. Ons team staat altijd voor u klaar om u deskundig advies te geven over het ontwerp van uw nieuwe keuken. Ook beschikken wij over een uitgebreid netwerk van betrouwbare keukenspecialisten die u kunnen helpen met de installatie van uw nieuwe droomkeuken.

Ontdek eenvoudig uw droomkeuken bij World of Cooking in Hoorn!

+31 (0) 23 528 2828

info@worldofcooking.nl