[rev_slider alias=”home-new” slidertitle=”Home-new”][/rev_slider]

Keukens Schagen

Bent u opzoek naar een nieuwe keuken in en rondom Schagen?

Breng dan eens een bezoek aan World of Cooking. Met prachtige merken zoals Warendorf en Nolte Kuchën realiseren wij droomkeukens in de omgeving Schagen.

 

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden omtrent uw droomkeuken te bespreken.  Via deze link maakt u direct een afspraak. Liever persoonlijk contact? Wij zijn ook telefonisch te bereiken via 0229859363 of per mail info@worldofcooking.eu voor meer informatie.

Bij World of Cooking is alles mogelijk als het gaat om het realiseren van uw nieuwe droomkeuken. 

Previous
Next

Plan een vrijblijvende afspraak in

Kom bij ons langs in Hoorn

Binnen 30 minuten

Een bezoek aan onze showroom in Hoorn is zo gemaakt. Onze showroom is binnen 30 minuten te bereiken vanaf Schagen. Wij zijn iedere dinsdag t/m zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 om vrijblijvend langs te komen.

De allerlaatste trends

Wij informeren u graag over de allerlaatste en -nieuwste trends op het gebied van keukens. Wij laten u daarmee graag kennis maken met uw volgende droomkeuken.

Persoonlijke service

Wij willen u graag helpen met het verwezenlijken van uw keukendromen. Om dat te doen, hebben we onze experts die kunnen adviseren wat u nodig heeft.

Diverse keukenstijlen

Werkbladen

Er vele diverse stijlen in de wereld van keukens. Denk hierbij aan keukenstijlen zoals landelijk, modern of klassiek.

 

Bij World of Cooking ontdekt u de perfecte keukenstijl(en) die aansluit op uw wensen en behoeften.

Een specifieke keukenstijl in gedachten die u momenteel niet terugziet in ons assortiment? Aarzel niet om uw wensen met ons te delen. Wij denken graag met u mee!

WOC_merken_hover_Artboard 10-100
Siemens01
WOC_merken_hover_Artboard 4-100
WOC_merken_Artboard 3-100
WOC_merken_Artboard 4-100
WOC_merken_Artboard 5-100
WOC_merken_Artboard 6-100
WOC_merken_hover_Artboard 6-100
WOC_merken_hover_Artboard 7-100
WOC_merken_hover_Artboard 8-100
WOC_merken_hover_Artboard 2-100
WOC_merken_hover_Artboard 9-100

Vorige
Volgende
Landelijke keukenEen landelijke keuken kenmerkt zich vaak door de gezellige sfeer. Dit wordt bereikt door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout. Maar ook door het gebruik van typische landelijke kleuren zoals wit en blauw.Moderne keukenEen moderne keuken is te herkennen aan het strakke en minimalistische ontwerp. Het gebruik van rechte lijnen is typisch voor een moderne keuken. Moderne keukens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar zwart en wit komen het meest voor.Klassieke keukenEen klassieke keuken is de belichaming van luxe en verfijning. Het gebruik van materialen als hout en steen geven een klassieke keuken een luxueuze uitstraling. Klassieke keukens zijn vaak uitgerust met hoogwaardige apparatuur. De kleuren die in klassieke keukens worden gebruikt zijn vaak neutraal zoals wit bruin, zwart en beige.
Previous
Next

Uw droomkeuken op maat

U bent uniek en dat moet uw keuken ook zijn. Wij gaan graag met u om de tafel om samen uw droomkeuken te ontwerpen.

Op deze manier krijgt u een keuken die geheel naar uw eigen smaak en stijl is. Door middel van een 3D-ontwerp is uw droomkeuken dichterbij dan ooit tevoren.

Keuken ontwerpen lijntekening en 3d ontwerp

Bezoek de showroom

Om een goede indruk te krijgen van wat er allemaal mogelijk is op het gebied van keukenstijlen en -ontwerpen, is het aan te raden om onze showroom te bezoeken. Hier hebben wij een uitgebreid aanbod aan stalen en voorbeelden van keukens van de merken Warendorf en Nolte Küchen.

Daarnaast staat ons team altijd voor u klaar om u deskundig advies te geven over het ontwerp van uw nieuwe keuken.

Persoonlijk adviesgesprek

Persoonlijke service

Bij World of Cooking in Hoorn bent u altijd verzekerd van de beste persoonlijke service. Ons team staat altijd voor u klaar om u deskundig advies te geven over het ontwerp van uw nieuwe keuken. Ook beschikken wij over een uitgebreid netwerk van betrouwbare keukenspecialisten die u kunnen helpen met de installatie van uw nieuwe droomkeuken.

Ontdek eenvoudig uw droomkeuken bij World of Cooking in Hoorn!

+31 (0) 23 528 2828

info@worldofcooking.nl


Maak een vrijblijvende afspraak

Andere World of Cooking Locaties