[rev_slider alias=”experience” slidertitle=”experience”][/rev_slider]

World of Cooking het experience center waar service, kwaliteit en gezelligheid centraal staan!

world of cooking

Keukens Hoorn

De Nederlandse taal kent ontzettend veel spreekwoorden en gezegdes over eten. De keuken is dan ook het hart van het huis. De plek waar de dag wordt gestart én wordt afgesloten. In onze studio gaan wij gezamenlijk de wensen in kaart brengen en ontwerpen wij een keuken die bij uw past!

Een keuken die het huis tot leven brengt en waar u elke dag met plezier de dag begint en weer afsluit!

PLAN HIER EEN AFSPRAAK

  • Brochure downloaden
  • Kookwinkel Hoorn
  • Kookeiland

 

Persoonlijke aandacht en begrip

Het samenstellen van uw droomkeuken vergt tijd en aandacht. Dat is waarom onze specialisten voor u klaarstaan in onze studio in Zwaag. Zij begeleiden u en beantwoorden al uw vragen. Iedere klant is uniek en daar staat persoonlijke aandacht bij ons centraal.

Met de bemonstering van Nolte en Warendorf gaan wij samen met u opzoek naar de gewenste kleursamenstelling. Met deze kleurstelling gaan wij aan de slag!

Uw eigen 3D keukenontwerp

Heeft u specifieke wensen en wilt u uw keuken tot leven zien komen? U kunt bij ons vrijblijvend een afspraak maken voor ontwerpadvies. Onze specialisten maken op basis van uw wensen een professioneel 3D-ontwerp, zo brengen wij uw droomkeuken tot leven. Het ontwerp en de bijbehorende offerte bespreken wij met u in een tweede gesprek. Zo kunt u zelf bepalen of dit de droomkeuken is waar u voor wilt gaan, of dat er misschien nog wat aanpassingen moeten worden doorgevoerd.

Bezoek onze studio in Zwaag

De studio van World of Cooking vindt u in Zwaag, gemeente Hoorn. Voor het maken van een persoonlijke afspraak kunt u het contactformulier invullen of telefonisch met ons contact opnemen. Kijk gerust rond, neem de tijd en als er vragen zijn helpen wij u graag.

PLAN HIER EEN AFSPRAAK