World of Cooking het experience center waar service, kwaliteit en gezelligheid centraal staan!

world of cooking

KEUKENS Hoorn

De Nederlandse taal kent ontzettend veel spreekwoorden en gezegdes over eten. De keuken is dan ook het hart van het huis. De plek waar de dag wordt gestart én wordt afgesloten. Wanneer u een keuken komt uitkiezen in onze showroom in Hoorn is het belangrijk dat u een keuken kiest die bij uw wensen én de rest van het huis past. Een keuken die het huis tot leven doet komen en waar u zich in thuis voelt. Bij World of Cooking helpen wij die droom te realiseren.  

Persoonlijke aandacht en begrip

Het samenstellen van uw droomkeuken vergt tijd en aandacht. Dat is waarom onze experts voor u klaarstaan in onze showroom in Zwaag. Zij begeleiden u en beantwoorden al uw vragen. Persoonlijke aandacht en begrip staan bij ons dan ook centraal. De verschillende keukenopstellingen in onze showroom, met onder andere merken zoals Nolte Küchen en Yard, geven daarbij een goed beeld van de vele mogelijkheden. Laat u inspireren, dan regelen wij de rest. 

Uw eigen 3D keukenontwerp

Heeft u specifieke wensen en wilt u uw keuken tot leven zien komen? U kunt bij ons vrijblijvend een afspraak maken voor ontwerpadvies. Onze experts maken op basis van uw wensen een professioneel 3D-ontwerp, zo brengen wij uw droomkeuken tot leven. Het ontwerp en de bijbehorende offerte bespreken wij met u in een tweede gesprek. Zo kunt u zelf bepalen of dit de droomkeuken is waar u voor wilt gaan, of dat er misschien nog wat aanpassingen moeten worden doorgevoerd. 

Bezoek onze showroom in Zwaag

De showroom van World of Cooking vindt u in Zwaag, gemeente Hoorn. Voor het maken van een persoonlijke afspraak kunt u het contactformulier invullen of telefonisch met ons contact opnemen. Kijk gerust rond, neem de tijd en als er vragen zijn helpen wij u graag.