[rev_slider alias=”home-new” slidertitle=”Home-new”][/rev_slider]

Welkom bij World of Cooking, één van de betere keukenzaken in Hoorn.

Wij bieden een breed scala aan kwalitatief hoogwaardige keukens. Van traditionele tot moderne ontwerpen. Ons ervaren team kan u voorzien van betrouwbaar en onafhankelijk advies bij het kiezen van uw nieuwe keuken. Wij bieden ook een complete keukenontwerp service, zodat u uw nieuwe keuken kunt maken zoals u dat wilt. Om het nog makkelijker te maken, kunnen wij alles van A tot Z regelen, inclusief de installatie van uw nieuwe keuken. Dus als u op zoek bent naar een keukenspecialist in Hoorn of omstreken, kijk dan niet verder dan World of Cooking uit Hoorn.

 

Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het creëren van uw droomkeuken!

Betrouwbaar en onafhankelijk advies bij de keuze van jouw keuken in Hoorn

Bezoek ons vandaag nog en bekijk ons ruime aanbod aan keukens, maak direct een afspraak of neem contact met ons op via 0229859363 of info@worldofcooking.eu voor meer informatie. Wij zijn er zeker van dat we u kunnen helpen de perfecte keuken voor uw huis te creëren. Wij komen ook graag bij u langs om uw wensen te bespreken. Ook deze service is kosteloos. Op zoek naar een betrouwbaar en onafhankelijk advies bij het kiezen van uw keuken in Hoorn? Kijk dan niet verder dan World of Cooking. Wij bieden ook een volledige keukenontwerp service en kunnen zorgen voor alles van A tot Z voor u. Dus bent u op zoek naar een keukenspecialist in Hoorn of omgeving, neem dan vandaag nog contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Jouw keukenspecialist in Hoorn en omgeving

Als uw keukenspecialist in Hoorn en omstreken kunnen wij u helpen met alle aspecten van het kiezen en ontwerpen van uw nieuwe keuken. Wij begrijpen dat het een grote investering is, dus wij willen ervoor zorgen dat u tevreden bent met elk aspect van uw nieuwe keuken.

Neem een kijkje in onze winkel en bekijk ons ruime aanbod aan keukens. We hebben voor ieder wat wils, dus kom vandaag nog een kijkje nemen!

Bora Evergreen

Keuken ontwerpen

Onze keukenontwerpers zijn ervaren in het creëren van mooie en functionele keukens. Wij kunnen met u samenwerken om een ontwerp op maat te maken dat aan uw wensen voldoet en binnen uw budget past. Naast onze keukenontwerp service bieden wij ook een interieurontwerp service aan. Dit betekent dat wij u kunnen helpen met het ontwerp van uw hele huis, niet alleen uw keuken. Dus als u op zoek bent naar een complete make-over van uw huis, kunnen wij u daar ook mee helpen.

 

We kijken ernaar uit om u te helpen uw droomhuis te creëren!


Keuken ontwerpen

Keuken ontwerpen lijntekening en 3d ontwerp

Interieuradvies

Naast onze keukenontwerp service bieden wij ook een interieurontwerp service aan. Dit betekent dat wij u kunnen helpen bij het ontwerpen van uw hele huis, niet alleen uw keuken. Dus als u op zoek bent naar een complete make-over van uw huis, kunnen wij u daar ook mee helpen.

Wij hebben een team van ervaren en gekwalificeerde ontwerpers die u kunnen helpen de perfecte ruimte voor uw behoeften te creëren. Wij werken met u samen om een ontwerp op maat te maken dat binnen uw budget past en aan al uw wensen voldoet.

Dus als u op zoek bent naar een complete make-over van uw huis, neem dan vandaag nog contact met ons op en wij zullen u graag helpen!

Maak uw nieuwe keuken helemaal naar jouw smaak!

Wij begrijpen ook dat ieders behoeften anders zijn. Daarom bieden wij een breed scala aan keukens, van traditionele tot moderne ontwerpen. Dus wat uw stijl of budget ook is, wij zijn ervan overtuigd dat wij u kunnen helpen de perfecte keuken voor uw huis te vinden.

Van A tot Z geregeld

Wij bieden ook een volledige keukenontwerp service, zodat u uw nieuwe keuken helemaal kunt maken zoals u dat wilt. Om het nog makkelijker te maken, kunnen wij alles van A tot Z voor u regelen, inclusief de installatie van uw nieuwe keuken. Dus als u op zoek bent naar een keukenspecialist in Hoorn of omstreken, kijk dan niet verder dan World of Cooking uit Hoorn. Wij kijken ernaar uit om u te helpen bij het creëren van uw droomkeuken!


Maak een vrijblijvende afspraak

Composiet werkblad

Keukenwerkbladen in alle kleuren en materialen

Een keukenblad is een zeer belangrijk onderdeel van elke keuken. Het is het oppervlak waarop u uw eten bereidt, en het moet stevig en duurzaam zijn. Als keukenspecialist bieden wij een ruim assortiment aan werkbladen in alle kleuren en materialen. Wij hebben voor ieder wat wils, dus kom vandaag nog een kijkje nemen!