Kookeiland voor kleine keukens

Kookeiland voor kleine keukens

Bent u van plan om binnenkort uw keuken te renoveren en wilt u een kookeiland, maar heeft u een kleine keuken? Wij laten u graag kennismaken met de mogelijkheden van onze kookeilanden, die ook passen in kleinere keukenruimtes. World of Cooking levert maatwerk, waardoor wij graag samen met u kijken of een kookeiland ook bij u thuis mogelijk is.

Waarom kiezen voor een kookeiland?

Er zijn tal van redenen te verzinnen waarom u kan kiezen voor een kookeiland. Wij hebben de meest voor de hand liggende voordelen op een rij gezet.

  • Scheidingswand: Eén van de voordelen van een keukeneiland is deze kan fungeren als scheidingswand tussen de keuken en de rest van de kamer. Ondanks dat open karakter van de keuken is er onbewust een voelbaar verschil in ruimtes en wat velen als fijn ervaren;
  • Meer ruimte: Als u een kleinere keuken heeft, kan een eiland de keuken ook groter en opener doen aanvoelen. In plaats van een aanrecht met één doorgang, biedt een eiland de ruimte om vanaf elke hoek het blok te benaderen. Hierdoor voelen mensen zich vaak minder beperkt in hun bewegingsruimte;
  • Meer aanrechtruimte: Mocht u huidige keuken te weinig aanrechtruimte hebben, kan een kookeiland een geweldige oplossing zijn hiervoor! Omdat een eiland van elke kant te benaderen is, kunnen meerdere mensen gerechten bereiden aan hetzelfde blok. Bovendien biedt een kookeiland ook veel opbergruimte;
  • Verzamelplaats: Ons laatst genoemde voordeel van een keukeneiland is dat het een plek is voor familie en vrienden om te verzamelen in de keuken. Plaats een aantal stoelen rondom het eiland en laat al uw naasten genieten van uw heerlijke kookkunsten!

Persoonlijk adviesgesprek

Hoe kiest u het juiste keukeneiland voor een kleine keuken?

Bij het kiezen van een keukeneiland voor een kleine keuken is het belangrijk om na te gaan hoe u de keukenruimte optimaal kan benutten. Kies daarom een eiland dat past bij de schaal van uw keuken. Een factor om te overwegen is de vorm van uw keuken. Als u een vierkante of rechthoekige keuken hebt, kunt u misschien een groter eiland plaatsen. Als uw keuken lang en smal is, kan een kleiner/compacter eiland een betere optie zijn

Wat de functionaliteit betreft, is het belangrijk een eiland te kiezen dat aan uw behoeften voldoet. Als u vaak mensen ontvangt, raden wij een eiland aan met veel zitplaatsen. Als u een groot gezin hebt, wilt u misschien een eiland met een gootsteen of een fornuis met meerdere kookpitten. Als u van koken houdt, wilt u misschien een eiland met veel werkruimte? Kortom, voor iedere situatie is er een perfect eiland beschikbaar.

Ontdek de mogelijkhedenBij World of Cooking hebben wij voor iedere keuken een passende oplossing. Ook als het gaat om het vinden van het perfecte kookeiland.Ervaar het genot van uw keukenEen keukeneiland betekent meer ruimte om te bewegen, koken, op te bergen of om te verzamelen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Previous
Next

Ontdek World of Cooking

Bij World of Cooking zijn wij keukenspecialisten in het realiseren van keukeneilanden die voldoet aan uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.


Plan direct uw keukenafspraak


Neem contact op met ons

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.