Kookwinkel Hoorn

Ontdek onze kookwinkel in Hoorn

Op zoek naar een goede kookwinkel in omgeving Hoorn? World of Cooking is de beste plek om uw droomkeuken te realiseren. 

Met enkel topmerken en een uitgebreide showroom maken wij het u gemakkelijk om de perfecte keuken voor uw huis te vinden. En als u niet naar onze winkel kunt komen, kunt u altijd online winkelen in onze webshop.

Bezoek onze keukenwebshop hier.

Keukenzaken in Hoorn

Welkom bij World of Cooking in Hoorn

Wij zijn de keukenwinkel voor u uw droomkeuken. World of Cooking is een kookwinkel gelokaliseerd in Hoorn. U bent iedere dinsdag t/m zaterdag welkom vanaf 10:00 tot 17:00 om zonder afspraak langs te komen. Samen met onze keukenexperts geven wij vrijblijvend advies over het realiseren van uw droomkeuken.


De meest exclusieve keukenmerken staan in onze winkel opgesteld. Zo kunt u een goede indruk krijgen van hoe uw nieuwe keuken eruit komt te zien. Ook hebben wij een uitgebreid assortiment in onze webshop.

Persoonlijk adviesgesprek

Buiten openingstijden een afspraak maken

Wilt u liever in alle rust onze keukens bewonderen? Dan hebben wij goed nieuws voor u, want bij onze showroom in Hoorn is het namelijk mogelijk om ook buiten openingstijden een afspraak te maken. Daarmee kunt u wanneer het u schikt zelf een bezoek inplannen. Een afspraak buiten openingstijden kan telefonisch of per e-mail worden aangevraagd.

Persoonlijke service voorop

World of Cooking is veel meer dan alleen een winkel waar u uw droomkeuken kunt kopen. Wij willen er ook voor zorgen dat u jarenlang plezier heeft van uw nieuwe keuken.
Daarom hebben wij naast onze keukenexperts, ook ons eigen montageteam dat zorg draagt voor de installatie van uw keuken.

Wij streven er altijd naar om al onze klanten tevreden dan al niet gelukkig te maken met één van onze World of Cooking-keukens.

Ervaar de laatste innovaties
In onze showroom kunt u eigenhandig de laatste innovaties op het gebied van keukens ervaren.
Vorige slide
Volgende slide

Over World of Cooking

World of Cooking is met meer dan 25 jaar ervaring een begrip in de wereld van keukens. Met ons keuken- en culinaire belevingscentrum gelokaliseerd in West-Freisland hebben wij besloten een nieuw idee te creëren. Met ons winkelconcept zijn wij gaan zoeken naar een locatie waar, naast onze enorme showroom, ondernemers ook kookworkshops konden geven voor maximaal 50 personen. Die locatie vonden wij in Zwaag aan de Jan Penweg 6.

Inmiddels heeft ons keukenconcept een nieuw onderkomen gevonden in Hoorn, waar we ieder dag hard werken aan de beste keukenzaak van Hoorn.

Keukenzaak Hoorn

Bij World of Cooking werken we alleen met topmerken. Zo bent u verzekerd van kwaliteit als u koopt. Maar wist u al dat veelal van onze artikelen tegenwoordig ook via onze online keukenzaak te bestellen zijn?

Zo kunt u in alle rust ons assortiment bekijken en vanuit huis uw droomkeuken verrijken. Naast de veelal keukenaccessoires van topmerken zoals Villeroy & Boch en Leonardo die worden aangeboden, is het ook mogelijk om keukenapparatuur aan te schaffen.

Bezoek vandaag nog onze webshop en ontdek al onze online producten.

Fernus Stovetop Pizzaoven

De keukenwereld blijft iedere dag vernieuwen met geweldige producten. Zo zijn wij onlangs ook fan geworden van het merk Duck Green. Het merk, dat zijn naam te danken aan het verenkleed van een wilde mannetjeseend, is namelijk met een nieuwe pizzaoven op de markt gekomen.

Deze pizzaoven is gemakkelijk te gebruiken op het gasfornuis of buiten op de rocket stove. Binnen tien minuten bereikt Fernus een temperatuur van 350 graden. Dat is heter dan conventionele ovens en nog heter dan elektrische ovens. Bij deze pizzaoven van Duck Green wordt standaard een cordoriet pizzasteen en een pizzaschep meegeleverd. De steen zorgt voor een knapperige korst van uw taart. Verkrijgbaar in de kleuren donkergroen en zwart.

Meer weten over dit product? Bezoek dan de product pagina in onze online kookwinkel door op het plaatje te klikken.

Locatie van onze keukenwinkel Hoorn

Ben u van plan om langs te komen bij onze kookwinkel in Hoorn of heeft uw online een keukenafspraak ingepland?

Hoe dan ook, u bent altijd van harte welkom om langs te komen bij onze locatie in Hoorn. Ons volledig adres is terug te vinden onderaan deze pagina of neem contact met ons via info@worldofcooking.eu.

World of Cooking Auto