[rev_slider alias=”kookworkshops” slidertitle=”kookworkshops”][/rev_slider]

World of Cooking het experience center waar service, kwaliteit en gezelligheid centraal staan!

tijdelijk geen workshops!

world of cooking

KOOKWORKSHOPS

Een kookworkshop is een gezellig uitstapje voor vrienden, familie of collega’s. In een huiselijke sfeer onder genot van een drankje bereid je met de groep je eigen 4 gangendiner.

Onze kookworkshops staan garant voor een gezellig avondje uit!  Spreek iedereen zonder een stoelendans te hoeven doen zoals in een restaurant.  Tijdens de vier uur durende kookworkshop wordt onder begeleiding van de chef een vier gangen diner gemaakt. Er staat altijd een bepaald thema centraal voor de workshop zoals bijvoorbeeld: Italiaans of Surinaams.  Onder het genot van een drankje vertelt de chef wat er gebeuren moet en het is vervolgens aan de groep om dit goed uit te voeren. De kwaliteit van het  eten  ligt in jullie handen, werk zorgvuldig en kom tot het lekkerste einde resultaat. Maar het belangrijkste ingrediënt mag niet vergeten worden en dat is: gezelligheid!

 

Tijdens de kookworkshop staat er een thema centraal die je zelf kan kiezen. De chefkok neemt jullie mee de keuken in en begeleid jullie bij het koken. Iedereen heeft zijn/haar verantwoordelijkheid, van het indekken tot het afhalen van de tafels. Samenwerken en communiceren is dus essentieel!

Momenteel kan er gekozen worden uit de volgende thema’s:

Ben je een liefhebber of wil je juist je kookskills verbeteren en je kennis uitbreiden met vrienden? Dan kun je bij ons je eigen kookclub starten, op een vaste avond kom je gezellig met zijn allen bij elkaar en leert de chef je nieuwe kookvaardigheden aan en ga je aan de slag met nieuwe recepten. Vooraf wordt besproken wat het niveau is en wat men wil leren zodat iedereen kan genieten van de avond. Voor de kookclub is het mogelijk om 4, 6 of 12 keer een gezellig avond in te boeken!


BOEK EEN WORKSHOP

world of cooking

populaire kookworkshops

Een kookworkshop is een gezellig uitstapje voor vrienden, familie of collega’s. In een huiselijke sfeer onder genot van een drankje bereid je met de groep je eigen 4 gangendiner.


borrelhapjes

surinaams

uit de streek

streetfood
meer info