Luxe keukens met kookeiland

Uw keuken met kookeiland

Ze worden steeds populairder, luxe keukens met kookeiland. Wij ziet dat steeds meer klanten kiezen voor dit type keuken en wat ons betreft geen slechte keuze. World of Cooking biedt diverse high-end keukenmerken aan, waarbij het mogelijk is om ook een kookeiland te realiseren.

Voordelen van een kookeiland

Er zijn vele voordelen wanneer u kiest uw luxe keuken te verrijken met een kookeiland. Een belangrijk voordeel van een kookeiland is dat het extra werkruimte biedt. Dit is vooral handig als je graag veel kookt of bakt.

 

Het extra werkoppervlak kan worden gebruikt als voorbereidingsruimte of als plek om uw ingrediënten neer te zetten tijdens het koken. Ook is praktisch gezien een fijne toevoeging aan je huis, omdat je in de keuken gemakkelijk een eethoek kunt creëren hiermee. U hoeft dus niet voor iedere maaltijd naar de eetkamer te gaan.

 

Bovendien is een kookeiland ideaal om gasten te ontvangen tijdens het koken. Zo hoeft u niets te missen van de gesprekken.

Daarnaast ziet een luxe keuken met kookeiland er erg stijlvol uit en voegt een extra dimensie toe aan uw keuken. Het is een investering waar u zeker nog vele jaren plezier van zult hebben!

Keukens met kookeiland

Als u een luxe keuken met kookeiland overweegt, helpt World of Cooking u graag verder. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van high-end keukens. In onze showroom hebben wij tal van keukens op display met kookeiland. Daarmee hopen wij u vooral te kunnen inspireren wat er mogelijk is op het gebied van keukens met kookeiland.

Ontwerpen van nieuwe keuken

Bij het ontwerpen van uw nieuwe keuken is het belangrijk dat u nadenkt over wat voor sfeer u wilt creëren. Geeft u de voorkeur aan een strakke en moderne keuken of meer aan een gezellige landelijke stijl? Nadat u hierover heeft nagedacht, is het tijd om inspiratie te gaan verzamelen. Dit kunt u doen door onze showroom te bezoeken. Hier hebben een mooie selectie van onze luxe keukens voor u samengesteld.

Wilt u liever samen kijken naar de mogelijkheden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze ervaren keukenontwerpers staan altijd klaar om u te helpen uw droomkeuken te realiseren. Samen met u ontwerpen wij graag uw nieuwe keuken. Daarnaast zorgen wij voor de realisatie en installatie hiervan. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en kunt u er zeker van zijn dat uw nieuwe keuken correct wordt geïnstalleerd.

Selectie van onze merken

google reviews

Google review
 
Dion, wat heb je ons goed geholpen met die mooie keuken die we hebben staan. Het was even een grote puzzel voor de kleine keuken. Maar hij is prachtig nu die klaar is. Wij genieten er elke dag van
Google review
Top. Zeer deskundig geholpen en mijn droomkeuken uitgezocht. In eerste instantie dacht ik dat ze te duur waren voor mijn budget, maar zij denken echt mee. Zodat er voor ieder wat wils is. En kwaliteit en fantastische service mag best iets meer kosten.
 

Maak een keukenafspraak

Wilt u samen met de keukenspecialisten van World of Cooking kijken naar uw droomkeuken? Maak dan een vrijblijvende keukenafspraak door op het onderstaande in te vullen. U bent van harte welkom om naar ons toe te komen, maar wij vinden het tevens geen probleem om bij u langs te gaan. Alles is mogelijk als het aankomt op het realiseren van uw droomkeuken.

World of Cooking Auto