Maak kennis met de BORA kookplaat

Maak kennis met de BORA kookplaat

In de kookwereld zijn er een paar grote trends die de overhand nemen. Eén van de grootste keukentrends op dit moment is de BORA kookplaat met afzuiging. Deze unieke kookplaat heeft een geïntegreerd afzuiging systeem, dat ervoor zorgt dat uw keuken schoon blijft terwijl u kookt. De BORA kookplaat met afzuiging is onlangs ook door NU.nl uitgeroepen tot dé beste inductiekookplaat met afzuiging. Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardige kookplaat met een geweldig afzuiging systeem, dan is de BORA kookplaat met afzuiging perfect voor u.

Waarom is BORA de beste kookplaat?

Als u kiest voor een BORA kookplaatmet afzuiging, dan kiest u voor topkwaliteit. BORA is een toonaangevend merk op het gebied van innovatieve keukenoplossingen en biedt kookplaten met afzuiging die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Na het ontwikkelen van de eerste prototypes in 2005 werd BORA al de eerste prijs toegekend in 2009 tijdens de innovatiewedstrijd ‘365 Orte im Land der Ideen’. Daarna ontving het keukenmerk nog vele prijzen waaronder de Deutsche Gründerpreis, Red Dot Awards, Plus X Awards, German Design Awards, Iconic Awards, German Brand Award, Good Design Awards en iF Design Awards.

Onder het motto ”The End of Normal” heeft BORA de missie om keukens te creëren die buitengewone ervaringen bieden. Dit is ook precies wat u kunt verwachten van de BORA kookplaat.

https://youtu.be/Vay4lbyLrSk

Voordelen van BORA kookplaat

Naast de innovatieve technologie, bieden BORA kookplaten ook een aantal andere unieke voordelen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om te koken zonder verbranding, rook of geur. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld last heeft van astma of een andere luchtwegaandoening. Ook bent u niet langer afhankelijk van ventilatoren of open ramen, waardoor u volop kunt genieten van een aangenamere kookomgeving.

Een voordeel is dat de BORA kookplaat gemakkelijk is schoon te maken. Het unieke afzuiging systeem zorgt ervoor dat er geen rook of vet in de lucht blijft hangen. Kortom, u hoeft dus niet meer te sjouwen met een haan en/of een vetfilter.

Duurzaam

Wanneer u kiest voor een BORA kookplaat, kiest u voor duurzaamheid. Bij de productie van deze kookplaten worden uitsluitend hoogwaardige en duurzame materialen zoals roestvrijstaal gebruikt. De gepatenteerde BORA afzuigkappen zijn fundamenteel effectiever en energiezuiniger dan traditionele afzuigkappen. De energiezuinige motor verbruikt minder stroom en maakt aanzienlijk minder lawaai.

Meer weten over de BORA kookplaat met afzuiging? Klik op de onderstaande link.


Meer over BORA kookplaten

Ontdek Bora kookplaten bij World of Cooking

Als u op zoek bent naar een BORA kookplaat, dan bent u bij World of Cooking aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment van deze topkwaliteit kookplaten met afzuiging.

Wij vergelijken graag samen met u de verschillende BORA kookplaten in ons assortiment, zodat u de kookplaat vindt die het beste bij uw wensen en behoeften past.


Maak vandaag nog een afspraak

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.