Ontdek de kranen van Quooker in Hoorn

Quooker in Hoorn

Ontdek de kranen van Quooker in Hoorn

Op zoek naar een locatie om de kranen van Quooker uit te proberen in Hoorn? Kom dan langs bij ons experience centrum gelegen. Deze kranen zijn de ideale keukenhulp gedurende de gehele dag. Met één druk op de knop krijgt u kokend water, gefilterd water en zelfs bruisend water. Ontdek zelf het gemak en kom de laatste Quooker kranen uitproberen in onze keukenshowroom.

Quooker

Het verhaal van Quooker begon in 1970, toen Henri Peteri, een Rotterdammer en werknemer van Unilever, het hoofdkantoor van het bedrijf in Londen bezocht. Toen hij een openbaring kreeg die zijn leven zou veranderen, was hij aan het werk op het hoofdkantoor van Unilever in Londen. Het was ongelooflijk opwindend. Voor hen betekende het het begin van een nieuw leven in een ander land. Bovendien zouden ze in een van de grootste steden ter wereld gaan wonen! Maar het was niet gemakkelijk voor Peteri om alles vanaf nul te financieren. Hij spendeerde tijd en geld aan de ontwikkeling van een prototype van ’s werelds eerste kokend water

Vandaag de dag produceert Quooker meer dan 300.000 Quooker-systemen per jaar en worden wereldwijd ontarmt. Het is het resultaat van jaren van voortdurende ontwikkeling, testen, en technologische innovatie.

Populariteit van Quooker

Quooker kranen zijn zo populair geworden omdat ze erg handig en gemakkelijk in het gebruik zijn. Met een Quooker kraan hebt u kokend water direct bij de hand wanneer u het nodig hebt. Dit bespaart veel tijd en energie in vergelijking met het koken van water op het fornuis.

Quooker kranen zijn ook zeer veilig in gebruik. Het water wordt opgeslagen in een tank onder de gootsteen en wordt alleen verwarmd wanneer u het nodig heeft. Dit betekent dat er geen risico is op jezelf verbranden met kokend water.

Wat maakt Quooker anders?

Quooker kranen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een slank design dat in elke keuken past. Quooker kranen zijn ook zeer duurzaam en hebben een garantie van 10 jaar. Hierdoor bent u voor een langere tijd verzekerd van de allerbeste kwaliteit.

Quooker Flex

World of Cooking biedt nu ook de Quooker Flex aan. Deze flex-variant van Quooker is speciaal ontworpen voor mensen die van koken houden. De Quooker Flex heeft een extra slang waarmee u gemakkelijk een pan met kokend water kunt vullen of de sproeifunctie kunt gebruiken om hardnekkig vuil van uw pannen te verwijderen.

Quooker flex

De Quooker Flex is dus zeer veelzijdig en maakt koken nog leuker.

Quooker kraan kopen in Hoorn

Kom de Quooker Flex en alle andere varianten uitproberen in onze keukenshowroom. Onze keukenexperts adviseren u graag bij de aanschaf van een Quooker kraan. Wij bieden ook een ruim assortiment van andere topmerken zoals Nolte Kuchen, Bosch, en YARD.

U bent altijd van harte welkom in onze showroom om de producten van Quooker uit te proberen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.